alo-logo
0
0 Kč

Přívěs s diamanty a rubíny Royal Mesh

Tento přívěsek z 14kt bílého zlata s diamanty a rubínem září jako symbol vašeho úspěchu a dokonalosti. Jeho majestátní a elegantní design ho činí vhodným pro každou výjimečnou chvíli. Když si připnete tento šperk kolem krku, budete se cítit jako královna vlastního království. Šperk je součástí kolekce Charming.

Nechte se unést krásou a okouzlujícím třpytem. Slavnostní šperky kolekce Charming jsou dekorované mozaikou safírů, smaragdů, rubínů, tanzanitů a diamantů všech barev. Náramky, náhrdelníky a náušnice jsou unikátní nejen svým elegantním tvarem, ale také zpracováním. Zcela netradičně nemají jeden centrální kámen, ale spoustu menších i větších kamenů. Svými nekonečnými odlesky tak nepřestávají budit pozornost, a proto jsou jako stvořené pro slavnosti, plesy a protančené večery.

Společnost ALO diamonds vyrábí v Čechách šperky z diamantů a drahých kamenů už téměř 30 let. Každý šperk je tak originál a je také opatřen certifikátem pravosti a dodán v luxusním balení. Ať už vybíráte zásnubní prsten nebo diamantový náramek či náhrdelník, nedarujete s námi pouze šperk, ale také chytrou investici.

82 181 Kč
    • luxusní balení a doprava zdarma
    • certifikát pravosti
    • možnost vrácení do 14 dnů od převzetí
Vyberte váhu drahokamu 1 variantu
Barva zlata
Bílá
Ryzost zlata
Au585
Přibližná hmotnost šperku
2.75 g
Přibližná váha všech kamenů
0.53000
Přibližná barva všech kamenů
G
Přibližná kvalita všech kamenů
SI1
Výška šperku
39.85 mm
Šířka šperku
17.4 mm
ID
244801226B.RBN.A
  • facebook
  • twitter

Ze stejné kolekce

Více než dvě desetiletí věnujeme úsilí zodpovědnému výběru vzácných materiálů, které používáme v našich špercích.

Objevte více