alo-logo
0
0 Kč

Prsten s diamanty a safíry Sky Passion

S prstenem z 18kt růžového zlata, který je osazen diamanty a safírem multicolor, darujete nejen šperk, ale svědectví osobní noblesy a elegance. Tento nádherný klenot bude zářit na každé ženě a přinášet jí půvab a sebevědomí, ať už jej nosí při speciálních příležitostech nebo jako každodenní doplněk. Jeho jedinečný design a výjimečná krása ho činí dokonalým dárkem pro každou ženu, která si váží vkusu a kvality. Šperk je součástí kolekce 1001 Nights.

Inspirovány oslňující krásou královny Šeherezády z filmu Tisíc a jedna noc. Diamanty použité v kolekce 1001 Nights hrají všemi barvami. Luxusní zpracování a kombinace kamenů dělá z těchto šperků hvězdu tisíce a jedné noci. Kolekce 1001 Nights vznikla jako vůbec jedna z prvních kolekcí ALO diamonds a i po letech zůstává jednou z nejoblíbenějších.

Společnost ALO diamonds vyrábí v Čechách šperky z diamantů a drahých kamenů už téměř 30 let. Každý šperk je tak originál a je také opatřen certifikátem pravosti a dodán v luxusním balení. Ať už vybíráte zásnubní prsten nebo diamantový náramek či náhrdelník, nedarujete s námi pouze šperk, ale také chytrou investici.

360 258 Kč
    • luxusní balení a doprava zdarma
    • certifikát pravosti
    • možnost vrácení do 14 dnů od převzetí
Zjistěte svou velikost prstenu 1 variantu
Vyberte váhu drahokamu 1 variantu
Barva zlata
Růžová
Ryzost zlata
Au750
Přibližná hmotnost šperku
11.75 g
Přibližná váha všech kamenů
0.25000
Přibližná barva všech kamenů
G
Přibližná kvalita všech kamenů
VS2
ID
324906074R.SAB
  • facebook
  • twitter

Ze stejné kolekce

Více než dvě desetiletí věnujeme úsilí zodpovědnému výběru vzácných materiálů, které používáme v našich špercích.

Objevte více